Massatges

Massatge shirochampi


Massatges crani, rostre, pit, cervicals, part superior de les espatlles, braços  mans i esquena fins a les lumbars.


Beneficis:  alleuja els dolors de l'esquena, el coll i el cap.  Allibera la tensió física i emocional i prevé la fatiga mental. Estimula l'alliberament d'endorfines; ajuda a alliberar l'estrès emocional i els sentiments reprimits. Dispersa l'ansietat i la depressió.


45 minuts    30€

Massatge corporal


Massatge descontracturant de cervicals pit, braços, esquena i cames.


Beneficis:  desfà nusos musculars ajudant a dissoldre les adherències als teixits, millora la circulació profunda, elimina el cansament, ens omple d'energia, equilibra el son i ajuda a vèncer l'insomni. Està indicat per a estats d'estrès en general i sobretot per a mals de cap i migranyes.

60 minuts    40€

Massatge abhyanga


Tot el cos des del crani fins als dits dels peus.


Beneficis:  actua a nivell físic ajudant els sistemes immunològic, respiratori, nerviós, endocrí, circulatori, muscular, esquelètic, digestiu i limfàtic. Mentalment, ajuda  la persona a incrementar l'autoconfiança, la paciència, el domini de si mateix, la seva intel·ligència, sensatesa i vigor

75 minuts    45€

Ritual mukhalepa


Tractament facial  amb pieeling de plantes depuratives i mascareta d'argila verda + massatge shirochampi.


Beneficis: Neteja de la pell, deixant-la lliure d'impureses i cèl·lules mortes. Recobraràs la tonicitat de la pell amb una hidratació profunda.  Un massatge terapèutic amb olis essencials per sentir el poder de l'aromateràpia sobre la teva pell suau,  fresca i renovada.

60 minuts    35€

Ritual padabhyanga


Especial peus i cames cansades.


Consisteix en  un massatge estimulador de la circulació sanguíniea i limfàtica, en els peus i les cames. Els peus són una part molt important en el nostre cos, ja que tenen les terminacions nervioses de molts òrgans vitals.

30 minuts    25€